Междупанелни войни

  • Автор: Никола Крумов
Като професор и дългогодишен преподавател по химия, кемтрейлс и домашна ракия, мога да заявя, че първият научен труд на колегата Никола Крумов, Дневник от панелните блокове, е изключително постижение на науката и разума.
Всичко започна, когато млад асистент от отдел „Размножаване на източноевропейската свиня“, случайно забравя книжното вещество в канцеларията на института. Тъй като първоначално не бяхме убедени в произхода му, решихме да го подложим на обстойни изследвания. С колеги професори прекарахме с „нещото“ три дни, изолирани във вакуум, без храна, само с добруджански първак и туршия. Минаха две седмици преди да се усетим, че сме попаднали под въздействието на енергия по-силна от женското „прибирай се“. „Дневник от панелните блокове“ ни докара махмурлук, който за пръв път в историята на човечеството не болеше, не предизвикваше вина и не те караше да се прибираш вкъщи. А напротив – активно стимулираше хормона на щастието и трайно подобряваше качеството на живот, дори при висока сметка за ток.
По-късно все пак се освободихме за момент от тази зависимост, макар че някои колеги и колежки тайно ходиха до лабораторията, за да консумират от разказите. Дочуха се слухове, че нищо неподозиращите умове попаднали в обсега на книгата на Никола Крумов, изпадали в транс и неконтролируемо се съвкуплявали с фикуса в коридора и в краен случай помежду си.
И така всички единодушно обявихме „Дневник от панелните блокове“ за нов непознат досега съставен елемент от природата и го добавихме тържествено в менделеевата таблица.
Последваха бурни месеци, в които учени от цял свят намираха нови и нови приложения на книгата на Никола Крумов.
Така например колеги от Китай обявиха, че популацията на пандите е спасена. След като са решили да им четат на глас от книгата, животните започвали настървено да се чифтосват.
От Африка дочухме, че глутница тасманийски дяволи са приели християнството и започнали да варят боб, само защото един от тях безрасъдно довлякъл в хралупата екземпляр от книгата.
В САЩ смесили „Дневник от панелните блокове“ с уиски и всички мъже получили групово „Извинявай“ от жените си, след което съпругите си нарязали кредните карти.
Категоричен пример за полезните свойства идва от Русия. Там установили, че книгата потопена в каквато и да е течност я превръща във водка. При новината правителството обявило месец на киселата краставица и на Коледа сложили на върха на елхата, вместо звезда, книгата на Никола Крумов.
В България пък, откакто се появила книгата, най-популярното име за домашен любимец станало „Коткатаивелина“ независимо дали животното е котка, питбул, папагал, риба или чинчила.
В добавка трябва да спомена, че екземпляри са изложени в природнаучния музей, президентството, храма на обречените и в няколко женски манастира за утеха и против уроки едновременно.
Въпреки че има дъх на пържоли и секс, се установи, че произведението е абсолютно глутен фрий, веган, както и лекува кокоши трън и гузна съвест.
След всички доказателства за ползите от първия сборник на Никола Крумов и като негов най-голям почитател, съм убеден, че втората му книга с разкази „Междупанелни войни“, ще даде нов тласък в еволюцията на човечеството. Ще спомогне за пълното логично обяснение на женското настроение, котешката критическа възраст и мъжката потентност в полувремето на мач от висшата лига.
Днес, когато разбрах, че вкъщи вече е пристигнал сборника на Никола Крумов. Импулсивно хукнах към дома. С трепет отворих входната врата и не останах разочарован. В средата на хола беше разтворена книгата, прочетена вече до средата, а около нея в транс, заедно с жена ми, разголени и усмихнати, бяха всичките ѝ приятелки, три съседки, секретарката и стажантките от института и една маймунка от лабораторията.
Благодаря ти, Никола Крумов за цялата житейска мъдрост и настроение, което ми осигуряваш.
П.П. Лично препоръчах на Световната Здравна Организация да посъветва всички: Употребявайте „Междупанелни войни“ навсякъде, с удоволствие и без мярка.
Искрено ваш,
Професор А. Бухалов
 
15,00 лв.
Характеристики
Характеристики
Корица:
Мека
Година:
2016
Вид:
Разкази
Жанр:
Съвременни, хумористични разкази
ISBN:
9786199042182