Едно кило риалити

  • Автор: Димитър Калбуров

Пощенска кутия за приказки има удоволствието да представи третата книга на авторът Димитър Калбуров.

„Така, нека все пак ви разкажа за какво точно ще става въпрос тук. На страниците ще намерите изключително много житейска мъдрост за взаимоотношенията между мъжа и жената, които съм придобил посредством горчив опит и изключително глупави решения. Текстовете са поливалентни и могат да са полезни и на двата пола. Мъжете ще научат какво никога не трябва да казват на жените, а жените – как най-ефективно да вбесяват мъжете. И това е само върхът на айсберга.

Има още наръчници за слава, за музикални хитове, за абитуриенти, за необвързани, за първи срещи, много практически съвети как да разкарате гаджето, как да отворите гъзарска чалготека, как да бъдете перфектния шеф, както и подробни, но абсолютно безсмислени анализи на всичко, което виждаме във фейсбук.

Ще надникнете в бъдещето и ще прочетете за домакинството ни на Евровизия през 2021-ва, също и за предстоящата Олимпиада в град Перник през 2038 година.

Ще разберете и за приключенията на един класически Гошо на олинклузив почивка в чужбина, и за последвалото отваряне на собствения му хотел в Равда – „Гошо Палас 72“.

Естествено, че не са пропуснати и преживяванията на благородник на къмпинг „Градина“, както и на Дядо Коледа, който се мести да живее в столичния квартал „Люлин“. Мога да ви разкажа още много, но както виждате, мястото на задната корица е ограничено, затова просто ще ви пожелая приятно четене.“

Димитър Калбуров

Купи в

15,00 лв.
Характеристики
Характеристики
Корица:
Мека
Година:
2017
Брой страници:
284
Вид:
Сборник
Жанр:
Съвременни, хумористични разкази
ISBN:
978-619-90828-3-6